Κληματαριά

Κληματαριά

4.3/5 βαθμολογία (8 ψήφοι)
Κουζίνα: Ταβέρνα, Μαγειρευτά
Τιμή κατ΄άτομο: 9 ευρώ
Διεύθυνση: Κεντρική Πλατεία, Ξάνθη (Εμφάνιση χάρτη)
Τηλέφωνο: 2541022408
Ιστοσελίδα: www.klimataria1952.gr
Email: info@klimataria1952.gr

Στο κατάστημα μας θα βρεί ο καθένας μεγάλη ποικιλία από μαγειρεμένα φαγητά. Θα αδικούσαμε τα εκατοντάδες είδη φαγητών που παρασκευάζονται στο εστιατόριο "Κληματαριά", εάν προσπαθούσαμε να αναφέρουμε ορισμένα από αυτά στον μικρό αυτό χώρο. Σίγουρα όμως θα απολαύσετε την πλούσια παραδοσιακή κουζίνα και την φιλική εξυπηρέτηση...

Κατά την 57ετή λειτουργία, το εστιατόριο «Κληματαριά» φιλοξένησε στους χώρους του αναρίθμητους επώνυμους και ανώνυμους πελάτες. Από τους επώνυμους σαφώς ξεχωρίζουν, ο τ. Βασιλέας Κωνσταντίνος, ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής ως Πρωθυπουργός και ως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. Οι πρόεδροι της Ελληνικής Δημοκρατίας Στασινόπουλος και Κωστής Στεφανόπουλος, ο Παναγιότατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Αθηναγόρας, ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Χριστόδουλος, ο πρέσβης των Η.Π.Α. mr. Talbot και πολλοί άλλοι.

Στο αρχείο της οικογένειας υπάρχει πλήθος εγγράφων που εκφράζουν τις ευχαριστίες δια την άψογη από πάσης πλευράς παρασκευή και παράθεση των εδεσμάτων. Μερικά απο τα σχόλια μπορείτε να δείτε αναρτημένα στον ηλεκτρονικό μας χώρο.

Aναλαμβάνουμε επίσης την οργάνωση εκδηλώσεων στον χώρο μας με δυνατότητα φιλοξενίας πολλών ατόμων.


Προσθήκη στο :